čtvrtek 8. března 2012

Na Jezírko velký nebo ještě větší ryby?

Vypadá to až nějak podezřele optimisticky, ryby nejenže budou, ale vypadá to, že i ty velký..a ještě větší...duhoši od kila po dvě a půl...nevadí? Komu jo, ať se radši do akce moc nehrne, to by mohla bejt docela sranda, ne? ...a zbytek necháme pro KPO...:-))))) To se snažím, co? A kdyby to nevyšlo na Jezírku, předběžně je zajištěn kontakt na obdobnou lokalitu o pár kiláků vedle..:-))) Už aby byl ten květen...



vypadá to slibně, funguje už i blog sraziště členů libušínských přátel jezírka, nakouknout tam lze na:

http://komunallibusin.blogspot.com



tak tam odtud byly i ty krásný samodomo navijáky z příspěvku o kousek výš...



5 komentářů:

  1. je možné ještě po uzávěrce přispět do ankety?
    dal bych první možnost " jo, dej vědět"
    Pako2

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, jako by se stalo. dneska už snad zmáknu dát novou anketu a info o akci...bude to 12.-13. května (sobota-neděle), pokud se budeš chtít zúčastnit, jsi samozřejmě zván a vítán...

    Hlavně jsem rád, že všechno vyšlo a celá věc se bude konat...

    OdpovědětVymazat
  3. OK, rád se zůčastním, pokud se my povede uvolnit, každopádně si toto datum píšu do notýsku červeně :o))

    OdpovědětVymazat
  4. Přijedu se určitě podívat, spíš jenom jeden den. Hlasoval jsem za míň jak 500. Jsou to kusy, voda je to malá, můj názor je že v tomto punktu míń znamená víc. Ale je to tvůj počin. Kolik si řekneš, tolik ti dám. Ryby si brát nebudu, max jednoho duhoně, mlasknu ti tak 3-4 kila bez problému.
    Drozďák

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, to je taky pohodový řešení, plánovali jsme jednu rybu ponechat v sobotu, v neděli dvě do ukončení akce...někdy v neděli odpoledne podle počasí a stavu zúčastněných, potom krvavá řežba těch zúčastněných, kteří se ještě budou chtít zdržet bez obezení stylu, nástrah a vůbec...dočesná v týdnu opět pro zúčastněné a členy spolku (aby z toho taky něco měli a souhlasili s konáním akcí případně i napříště, třeba něco přežije..:-))...hlavně nic nenechat černejm!!! Ne, to není rasismus, pod slovem "černý si představovat lze přece cokoli...třeba kormoše, pytláka, hnědočecha..."...:-))

      Ty opravdu černý nepřijedou, protože z kolečkovýho křesla bude snad i casting demonstrovat Baron...a lov floppyů na dlouhou lajnu je prej jeho vytouženej sen...:-)))

      Tož s tebou počítám...co Náckové a Bobešové? jinak je nechám co nejuctivěji pozdravovat...pokud by se někdo navečer před vypuknutím akce chtěl účastnit ostrahy, taky se přitom dá chytat, ale ryby se budou pouštět...taky zajímavý, zajet si jen tak navečer zablbnout...v tu dobu to tam i žije hmyzem, pokud někdo rád suší, je to bezva příležitost...počasí samozřejmě včetně větrů a deště poručíme, ale výsledek je ve hvězdách...:-)))

      Vymazat