sobota 3. března 2012

Šílencův vázací koutek IV. s Brunem!

Tak a konečně je to tady, můžete se pokochat detailním pohledem na Mistrovy ruce i jeho komentářem...na to, že jsme celou věc realizovali na Rampušáku kolem půl čtvrtý ráno v neděli, je výsledek překvapivě slušný...necenzurováno, neupravováno...takže díky, Bruno, dodej iniciále a adresu, kde si zájemci můžou tvé mušky objednávat, obratem to sem vyvěsím...na Jezírku v květnu prej nám zase něco předvede, tož se můžeme těšit...mizera, má to zmáklý, kolik jich už asi navázal, co?

http://youtu.be/_A4uC1h35Co

ano, to je on...Bronislav "Bruno" Harbich" 
bruno.fly@centrum.cz

4 komentáře:

  1. Super.Na to že jste to natáčeli v půl čtvrtý ráno tak je to dobrý.A to kdo je z vás víc ukecanej se z toho videa poznat nedá ale nemáte si oba co vyčítat. :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou na to stadium je to docela slušný, řekl bych, Bruno si zaslouží poklonu! Já osobně jsem docela čuměl, mladej hned rozřezal podložku pod myš a chce to zkusit..:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, klikací odkazy v příspěvcích by byly dobré. Video fajn. Dobré hlášky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Původně jsem nahrával videa přímo sem, ale mnoha lidem to různě zlobilo, klikací odkazy taky někdy dělají problém, zatím nejspolehlivější je asi cesta přes skopírování odkazu a vložení do prohlížeče...třeba časem něco vykoumám lepšího, díky za podněty...:-))

    OdpovědětVymazat