úterý 5. července 2011

Anketa...aneb...sami si za to můžete...

Tak dobře, díky hlasování těch pár jedinců vás, ortrlé všeznalce, obdařím Reverzním chrostíkem, koljiuškou, Rýžokošťatovým chrostem smetákovým, Kabelovým schránkochrostíkem, Olověným potápěčem, Nepokojnou sviní, Hrbatým buranem, košťálem, Hamsterem 2011,  Kočkopsem, Mercury+Eltonem, Mrkví, Nepotopitelným padebilem, Písaříkovou veleúspornou (prostě modely, které téměř nikde jinde nenajdete)  ...s laskavým svolením autorů pak i Bulharskou parašutkou pro menší toky, Dement Fly, Trenérovou HlavouKK, Pojizerskou Úchylkou a dalšími lahůdkami...ale čumte na to jen na vlastní nebezpečí!!!!  Asi to dám jako video, aspoň vzory, jež zvládám vázat a mám na ně dost materiálu, čili abyste si nepokazili svůj vazačský styl, já se s tím moc neseru a podle toho to i vypadá...:---)))  Minimalizaci (žije Pike? pozdravujte ho, prosím, jeho občasné perličky často intenzívně postrádám)  se chystám provést taky, ale je mi líto něco vyhodit, stejně to jen zafutruju o patro níž...kotěti Mildasce na hraní....

Pošlete i své šílenosri, tady se může zatím (jinak by to ztratilo smysl) prakritcky vše, Adminem jsem já, Jehla téměř nesvvéprávný s papírama na hlavu (za účelem Modrý knížky jsem je získal, ale i tak asi na tom něco jest..)...a taky Strejku, JindruŠ, Kubu, Salmo1 a další, máte-li kontakt, pozvěte je, prosím pěkně a uctivě...a omlouvám se těm, co se mi vykouřily z hlavy přezdívky nebo na ně nemám kontakt, bohužel, zatím čau...Zakladatel blbostránky muškařské - Old Hamster...:-)))))))))))



Reverzní chrost vypadá jako píčovina (tady se můžou i sprostý slova, dokud nějakej admin z Goooglu se nenaučí česky, ale používejme je jen pokud je jich třeba :-), sice na delší házení to hnusně kroutí forpas, ale nádherně se tahle moucha suší a  new verze už má i tělíčko, na nějaký tykadla a nožky sere pes!
Uděláme soutěž o nejhnusnější mouchu, která chytí aspoň jednu rybu? (Plánuju i nějakej kástingo - chytací víííííííkend  na Brčáku - potřeboval bych snížit stavy plevelné ryby, dubleta není problém...znalci dají určitě o  tripletu, povolen bude neomezený počet mušek, takže jak to bude dál? Quartleta, penteta? Baron by dal třeba i oktetu nebo nonetu v kombinaci se slepicí za plotem a podseknutým (za boudičku neplatí! ...ale za tykadla a tělo vůbec, to jo!) hlemýžděm...šli byste někdo do toho? Jako jestli mám zajistit ubytování a povolenky na nepřizpůsobivé...stereofonní grily, pivo, dopravu, obsluhu na vázání bot atd....že se na to radši nevyseru, ale já bych měl fakt radost i jen z toho  zase vás vidět, bando lumpů...








...sám na víc mušek na Brčáku nechytám, kdyby přišel jeden z Velkých Pozůstalých Duhových, může to znamenat ztrátu Krokodýla...ale mladej byl nadšen, na moje vázání vždycky prděl, jenže malý velký vazač  Standa zes Plzně  ho nějak zaujal a už taky navázal i první pokusy...



já vím, blbá fotka, ale bude mít radost, až se vrátí zě Španěl...




ma MRKu je jako registrován Darth Nom a má diskusi pro nejmladší rybáře (Bono, ozvi sem tys taky sháněl pro mlaďase broďáky...), baví ho to a už začíná prdět na plavačku, se kterou jsme asi začínali všichni...i když zatím z elity současné muškařina zná jen pár hvězd a ostatní z vyprávění...nejradši má pohádky o Simmsče....(prohledává kvůli tomu i starý Mildasovy zápisy)...a snaží se o házení...aby nás za pár let nenatřel...




jo, to je von, Darth Nom alias Jehla junior...du spát, zejtra na Agaru...čau...a hele, vono už je zejtra...:-)))

11 komentářů:

  1. díky za návštěvy, moje se nepočítají (tak jsem to zadal) a měkte se ...čau, jdu spáti ...poslichat žáby a sní vo tom, jak jim to zejtra natřeme...asi ještě uvážu nějakou vymaštěnost...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. mám to samej překlep, ale už na to prdku vidim a tihle už neopravim ani jako VelkoAdmin svých stránek, jednou jsem to zkusil...a jen tam je mnou smazanej což vypadá blbě...tak to radši nechám i s chybama...přece to po sobě nebudu číst, ne?

    OdpovědětVymazat
  3. když jsem pročítal názvy mušek zde jmenované,jsem si uvědomil,že tu Modrou knížku máš právem.:-)
    ) já se musel více snažit ,pane správce--opravdu více:D))
    Zlom prut !!!
    jo,až budeš odlovovat Brčák,dej to vědět, snad bych i pomohl a konečně si zase chytil rybu:
    cikáni zas nebudou mít co žrát ??

    OdpovědětVymazat
  4. editace textu není možná ? chtěl jsem ho poopravit a ejhle,nevidím možnost,tudíž před odesláním text vypilovat a potom poslat do světa ?
    zlom prut !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Moniko,Ty hraješ kulečník ze sedla koně? Myslím,že jsem takovou fotku viděl na MRKu a vložil ji tam otec zakladatel Pepa.To by oravdu bylo na Modrou knížku i pro Tebe :-))

    OdpovědětVymazat
  6. to nebyla HarMonika, ale ta dokáže na koních jinačí věci...kůň je ale ten samej - Doktor City, opustil nás den před svátkem Čarodějnic v požehnaném věku 26 (!!!) let, stále byl svůj, málem skolil heště veterináře...:-))) foto Cítoše někam fláknu...

    OdpovědětVymazat
  7. By mi zajímalo, jaký to "věci" máš na mysli :-D...ale nebudeš tu rozebírat "pískoviště", viď?! :-P :-DDD

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Písku...těší mě, že Tě potkávám :-)...za "našich" krásných časů si spousta lidí myslela, že jsme s Pepou sourozenci...proč asi??? :-DDDDDDDDD...ale to časem zjistíš i sám :-P Prima den ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. zdar Moniko,napadá mě jedna z možností,že kdyby jsi byla chlap,tak máš také modrou knížku na palici jako my s Jehlou :-))Já od té doby povyrostl ale Pepy to jak vidět drží celý život,kdyby to tady četli členové vojenské odvodní komise,tak by nám je dali všem a bez možnosti se odvolat :D)) a sebrali by nám i očkovací průkazy.:D)))

    OdpovědětVymazat
  10. Písku, na papíry na hlavu není nutný bejt chlap ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. jasně, je to tak, Mončo...:-)))

    OdpovědětVymazat