sobota 16. července 2011

Změny na Mži 1? I vy můžete pomoci...

S ohledem na stav výše zmíněného revíru se mi ozval kamarád Standa (ano, slavný "foxkiller" z MRKu! :-))) ) následujícím mailem:


"Zdravím všechny.
Jak jistě už všichni víte na Mži 1 se mají dít zásadní změny . Po konzultaci s p. Voglem a s jeho svolením svolávam na rychlo diskuzi o připravovaném projektu, který spolu s námi se pokusíme vytvořit a dát mu nějakou podobu. Tykající změny v případě svolení budou platit od 1.ledna 2012 ... Setkaní proběhne v zasedací místnosti ČRS - Plzeň v Tovární 5 příštího týdne . Viděl bych to na čtvrtek 21.7.2011 na 18 hodin večer.
Bude přítomen hospodář p.Vogl, vedoucí RS a předseda Územního svazu (možná)
Případné poznámky, podněty a návrhy k řešení situace, snad se na ně bude odpovídat
> Bod 1 Současný stav
> Bod 2 Navrhovaný stav
> Bod 3 Řešení
Každopadně bych byl velice rad , aby jste případné osobní neshody se svazem nechali doma. A vše proběhlo v poklidu. Standa Z." 

  Pokud byste tedy někdo měli nějaký návrh, alternativu a podobně, pošte sem, případně mně na: typo.jj@volny.cz  a já vše předám...třeba se blýská na lepší časy západočeských revírů, tohle by mohla být první vlaštovka...:-)))


...držím palce, Stando, snad se tam taky dostanu...

3 komentáře:

  1. čaj po kunzultaci s p. Voglem omezíme učast na minimum lidí (do 10) z důvodu , že bychom se pak na ničem neshodli a eventuelní debata by přišla v niveč...každopadně ted v sobotu bylo na Mži 1 vysazeno 3tis 1,1/2 ročka Lipana ... tak jsem zvědav co z nich vyroste :)ST

    OdpovědětVymazat
  2. zkusim to nejak pošéfovat, pokud bych se tam doplahočil...zkouším se tě dovolat...asi dřeš Krokodýla...:-)))))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jak nakonec? Má bejt sakra hnusně....:-(((((

    Co schůzka?

    OdpovědětVymazat